Eerste halve marathon

Eerste halve marathon

Als je het mij een jaar eerder had gevraagd had ik niet gedacht dat ik al binnen een jaar in staat zou zijn om deel te nemen aan een eerste halve marathon. Het was direct ook een erg leuke run. De marathon van Amersfoort op een warme zeer warme dag. Aan het einde van de route zag je dan ook regelmatig mensen aan de kant van de weg bevangen door de hitte in de berm liggen. Ik heb het rustig aan gedaan en elke drinkpost ook even benut om rustig wat te drinken en dan weer door te gaan met lopen.

WP Strava ERROR 401 Unauthorized - See full error by adding
define( 'WPSTRAVA_DEBUG', true );
to wp-config.php

Op naar de volgende uitdaging !

 

herinneringmarathonamersfoort1

About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.